24h MOISTURE GEL

24-hodinový hydratačný gél

DONODERM 24h MOISTURE GEL je 24-hodinový hydratačný gél, ktorý zvlhčuje a vyhladzuje štruktúru pleti. Zmeňte spôsob, akým rozmýšľate o svojom hydratačnom kréme, a premeňte svoju pleť. Tento krém poskytuje pleti ľahunkú hydratáciu a žiarivú dokonalosť. Gél charakterizuje zloženie s kyselinou hyalurónovou, tekutými morskými minerálmi a vitamínom E. Tento multifunkčný hydratačný gél perfektne pripravuje pleť na aplikáciu make-upu: okamžite vyhladzuje a rozjasňuje pleť, vďaka čomu je aplikácia make-upu bezchybná.

DONODERM 24h MOISTURE GEL má textúru tzv. lisovaného séra, ktoré poskytuje pleti až 24-hodinovú hydratáciu a upokojenie. Chladí a osviežuje pleť a odhaľuje jej vláčnu, hladkú štruktúru. Je vhodné pre všetky typy pleti.

Lisované séra nie sú rovnaké ako pleťové séra, s ktorými sa bežne stretávame. Vo svojej podstate sú niečo medzi sérom a hydratačným produktom. Obsahujú bohatú koncentráciu zložiek ako pleťové séra, avšak intenzívne pleť hydratujú, tak ako to robia hydratačné krémy.

HLAVNÉ ZLOŽKY

  • Hyaluronát sodný
  • Tekuté morské minerály
  • Vitamín E

Hyaluronát sodný je zložka vo forme drobnej molekuly, menšej než je kyselina hyalurónová. Dokáže preniknúť hlboko do pleti, pričom dokáže udržať vyšší podiel hydratácie, než akákoľvek iná zložka – až do 1.000-násobku svojej hmotnosti. Vďaka týmto vlastnostiam dosiahne hlboko do dermy, kde priťahuje a udržuje hydratáciu. Super hydratačná schopnosť hyaluronátu sodného prináša efekt v podobe zmiernenia vrások a celkovej podpory objemu pleti.   

Tekuté morské minerály – horčík a ďalšie minerály – preukázateľne podporujú tvorbu kolagénu a napomáhajú k obnove zdravých buniek v pleti. Minerály z hlbín mora v Severnom Atlantiku preukázateľne zlepšujú regeneráciu buniek, ako aj celkovú hustotu, žiarivosť a stav pleti v priebehu niekoľkých dní.

Vedecké štúdie preukazujú, že vitamín E (známy aj ako tokoferol) pôsobí na pleť blahodarne:

  • chráni ju pred vonkajším poškodením;
  • bráni škodlivým vplyvom UV žiarenia – hoci nie je možné ho začleniť medzi ochranné faktory;
  • výborne pleť hydratuje.

APLIKÁCIA
Používajte denne, ráno a/alebo večer. Aplikujte na čistú, suchú pleť tváre a krku s výnimkou očných kontúr. Používajte samostatne, zmiešajte so sérom, alebo aplikujte po nanesení vášho pleťového séra DONODERM.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

GOSH

O NÁS

GOSH COPENHAGEN je dekoratívna kozmetika charakteristická škandinávskym minimalizmom, severskou krásou, multifunkčnosťou a dlhotrvácnym efektom. Tieto cool prípravky priamo z Kodane testuje slovenský team vizážistov

ŠKOLA LÍČENIA

KONTAKT

GLAMOUR Slovakia, a.s.
Sládkovičova 43
974 05 Banská Bystrica
Slovakia
tel: +421 48 47 12 231

e-mail: gosh@goshcosmetics.sk