GROWTH SERUM - BROWS

Sérum na podporu rastu obočia  

Ktoré časti tváre môžu najviac vyzdvihnúť váš celkový vzhľad? Oči? Pery? Nie, je to práve obočie, ktoré dokáže vzhľad najviac premeniť. Nasledovať aktuálne trendy líčenia je zvyčajne jednoduché. Keď sa však jedná o husté obočie, nie je to tak. Buď ho máte, alebo nie.   

So sérom podporujúcim rast obočia svitá nádej na zlepšenie. GROWTH SERUM sa opiera o efektívnu a overenú zložku SymPeptide® XLASH, ktorá podporuje prirodzený rast obočia. Stimuláciou keratínu vplýva na jeho predĺženie aj lepšiu hustotu.  

AKO NA TO:
S pomocou špeciálne navrhnutej drobnej kefky si sérum aplikujte priamo na tie miesta obočia, ktoré by ste radi zhustili. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov používajte sérum dvakrát denne – ráno a večer na čisté, suché obočie. Pred aplikáciou ďalších, ošetrujúcich a skrášľujúcich produktov počkajte, kým sa sérum vstrebe. Viditeľné zmeny a plnšie obočie dosiahnete pri pravidelnej aplikácii už po niekoľkých týždňoch.

HLAVNÉ VÝHODY:
• viditeľne zhusťuje obočie 
• zvyšuje počet vlákien obočia
• drobná kefka uľahčuje aplikáciu
• obsahuje zložku SymPeptide® XLASH pre plnšie obočie
• bez parfumácie a parabénov 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

GOSH

O NÁS

GOSH COPENHAGEN je dekoratívna kozmetika charakteristická škandinávskym minimalizmom, severskou krásou, multifunkčnosťou a dlhotrvácnym efektom. Tieto cool prípravky priamo z Kodane testuje slovenský team vizážistov

ŠKOLA LÍČENIA

KONTAKT

GLAMOUR Slovakia, a.s.
Sládkovičova 43
974 05 Banská Bystrica
Slovakia
tel: +421 48 47 12 231

e-mail: gosh@goshcosmetics.sk