#FOUNDATION DROPS

Make-up s ultraľahkou konzistenciou

Má unikátnu, výnimočne ľahkú konzistenciu bez obsahu vody. Pre nový, nahý a prirodzene bezchybný vzhľad – bez efektu masky!

Len pár vzácnych kvapiek z luxusnej pipety poskytne pleti prirodzené a bezchybné stredné krytie. Hladko sa kĺže po pleti, či už si ho nanášate štetcom, alebo končekmi prstov.

ZLOŽENIE
Velvesil DM silikón je patentovaná multifunkčná sieť silikónových kopolymérov rozpustených v dimetikone. Obsahuje 17% kopolymérov a má riediaci účinok, ktorý uľahčuje nanášanie make-upu, pričom zanecháva pleť s hodvábnym pocitom na výnimočne dlhý čas.

Antiderm je prírodná, protizápalová a zjemňujúca zložka, ktorú tvorí kopálová živica (zo stromu Copaifera Officinalis) a olivový olej. Široké využitie a účinnosť zložky sú dlhodobo potvrdzované. Antiderm pôsobí zjemňujúco a ochranne, pričom výrazne upokojuje pleť zmierňovaním zápalových procesov. Preto je ideálny aj pre pleť s nízkym obsahom lipidov a pleť náchylnú na podráždenie. Antiderm redukuje svrbenie a začervenanie, pričom podporuje proces hojenia a pružnosť pleti. Je účinný ako prevencia predčasného starnutia, aj ako prostriedok na zníženie podielu lipidov po estetických zákrokoch. Je to jedna zo zložiek odporúčaná aj pri problémoch dermatitídy, seboroickej dermatitídy a atopickom ekzéme.

Cosphaderm® MultiMEG je 100% prírodný derivát s antimikrobiálnym, antioxidačným, protidráždivým a akné redukujúcim účinkom. 

Argánový olej z jadier argánového stromu z Maroka. Je bohatým zdrojom vitamínu E, prírodných antioxidantov, esenciálnych mastných kyselín, karotenoidov, sterolov, polyfenolov a nenasýtených Omega 3 a Omega 9 mastných kyselín. Argánový olej sa najčastejšie používa na hydratáciu a zvláčnenie pleti. Vďaka vysokému obsahu vitamínu E a mastných kyselín je ideálnou zložkou pre prirodzenú podporu štruktúry pleti. Nie je mastný, nedráždi pleť a rýchlo preniká do pleti, preto je dokonalým prírodným zvlhčovačom.

HLAVNÉ VÝHODY:
• upokojuje a hydratuje
• ľahké krytie
• bezchybný hodvábny efekt
• obohatený o argánový olej a Antiderm
• chráni a pôsobí protizápalovo

bez parfumácie a parabénov


 

 

 

 

 

 

 

 

GOSH

O NÁS

GOSH COPENHAGEN je dekoratívna kozmetika charakteristická škandinávskym minimalizmom, severskou krásou, multifunkčnosťou a dlhotrvácnym efektom. Tieto cool prípravky priamo z Kodane testuje slovenský team vizážistov

ŠKOLA LÍČENIA

KONTAKT

GLAMOUR Slovakia, a.s.
Sládkovičova 43
974 05 Banská Bystrica
Slovakia
tel: +421 48 47 12 231

e-mail: gosh@goshcosmetics.sk