ARGAN OIL MOISTURIZING HAIR OIL

Hydratačný olej na vlasy s argánovým olejom 

Olej sa vyrába z jadier argánového stromu, ktorý rastie v Maroku, preto je často nazývaný aj marocký olej. Je to úžasný olej, ktorý dokáže vyriešiť množstvo vlasových problémov: blahodarne pôsobí na suché a nepoddajné vlasy, vlasy bez lesku. Je účinnejší ako jojobový aj olivový olej, pretože je bohatý na vitamín E, ako aj Omega 3 a 9 mastné kyseliny s intenzívnym výživným a hydratačným pôsobením.

Prináša vlasom množstvo skvelých účinkov. 

  • Vďaka nenasýteným mastným kyselinám Omega 3 a 9 dokáže preniknúť dovnútra vlasového vlákna a ošetriť suché, poškodené vlasové folikuly.
  • Výrazne podporuje lesk tým, že uzamyká vnútri vlasov hydratáciu.
  • Na rozdiel od iných vlasových olejov je nemastný a ideálny na skrotenie nepoddajných vlasov.
  • Je ľahký a nezaťažuje vlasy, naopak – dodáva im hebkosť a vláčnosť.
  • Je ideálny pre ženy, ktoré majú vlasy vysušené a poškodené, pretože si ich žehlia, fénujú alebo ich vystavujú častému chemickému pôsobeniu. Argánový olej okamžite preniká dovnútra vlasov a obnovuje v nich stratenú hydratáciu.
  • Regeneruje rozdvojené končeky a predchádza ďalšiemu rozdvojovaniu vlasov.

APLIKÁCIA
Malé množstvo oleja vmasírujte do vlhkých vlasov. Vlasy upravte tak, ako zvyčajne. Ak si vlasy fénujete, dosiahnete jedinečný lesk a posilnenie.

Konečným výsledkom sú nádherné vlasy, plné lesku, zdravia a sily.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

GOSH

O NÁS

GOSH COPENHAGEN je dekoratívna kozmetika charakteristická škandinávskym minimalizmom, severskou krásou, multifunkčnosťou a dlhotrvácnym efektom. Tieto cool prípravky priamo z Kodane testuje slovenský team vizážistov

ŠKOLA LÍČENIA

KONTAKT

GLAMOUR Slovakia, a.s.
Sládkovičova 43
974 05 Banská Bystrica
Slovakia
tel: +421 48 47 12 231

e-mail: gosh@goshcosmetics.sk