PRIMER + CHAMELEON

Multifunkčná a prispôsobivá podkladová báza s účinkom proti znečisteniu

PRIMER PLUS+ SKIN ADAPTOR ANTI-POLLUTION pôsobí ako malé kúzlo, a preto sa musí stať súčasťou kozmetickej taštičky každej ženy. Nielenže skrášľuje a povzbudzuje pleť zdravým jasom, ale vďaka aktívnemu komplexu CITYGUARD®+ ju zároveň aj vyhladzuje, hydratuje, omladzuje, chráni pred nečistotami a voľnými radikálmi.

Pri nanesení ľahké zloženie bázy dokonale splynie s pleťou, prispôsobí jej tón, postará sa o jej zdravý jas a krásnu žiarivosť s pocitom komfortu. Táto podkladová báza je ako chameleón – perfektne sa prispôsobí akémukoľvek tónu pleti. Unikátne zloženie obsahuje dubový výťažok, bohatý zdroj antioxidantov, hydratačných a upokojujúcich zložiek. Bezfarebný prípravok s pokrokovým zložením pre vyplnenie mimických liniek a pórov. Vytvára matný, rovnovážny a hladký povrch pleti, čím uľahčuje rovnomerné nanesenie make-upu. Aplikuje sa na čistú pleť po nanesení denného krému. Obsahuje aloe vera, je neparfumovaný a bez konzervačných látok.

KĽÚČOVÉ ZLOŽKY
CITYGUARD®+
Inovačný komplex zložený z dvoch komponentov morského pôvodu. Chráni pleť pred vonkajšími nečistotami z cigaretového dymu, výfukových plynov a ťažkých kovov.

DUBOVÝ VÝŤAŽOK
Organický výťažok z dubu. Dub je kráľom lesa, ktorý sa dožíva až 500 rokov. Je symbolom múdrosti, sily a nesmrteľnosti. Obsahuje molekuly, ktoré majú vynikajúcu odolnosť a obranyschopnosť. Tieto molekuly pôsobia zároveň sťahujúco a neutralizujú voľné radikály.  

APLIKÁCIA
Používajte na čistú, hydratovanú pleť. 

HLAVNÉ VÝHODY:
• vyzdvihuje farbu a pôsobí ako podkladová báza
• pre svieži, zdravý vzhľad
• pre jednotný jas
vyhladzuje a hydratuje
• omladzuje a chráni
• obsahuje komplex CITYGUARD®+ pre ochranu pred znečistením
• zanecháva pleť vláčnu a pružnú
• bez parfumácie a parabénov
• vhodný pre vegánov

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GOSH

O NÁS

GOSH COPENHAGEN je dekoratívna kozmetika charakteristická škandinávskym minimalizmom, severskou krásou, multifunkčnosťou a dlhotrvácnym efektom. Tieto cool prípravky priamo z Kodane testuje slovenský team vizážistov

ŠKOLA LÍČENIA

KONTAKT

GLAMOUR Slovakia, a.s.
Sládkovičova 43
974 05 Banská Bystrica
Slovakia
tel: +421 48 47 12 231

e-mail: gosh@goshcosmetics.sk