SOS BALM

SOS balzam

DONODERM SOS BALM bol vyvinutý pre upokojenie a ošetrenie suchej a poškodenej pleti pier, ako aj suchej a drsnej nechtovej kožtičky. Balzam v okamihu nanesenia zvláčňuje, vyhladzuje a rozjasňuje. 

HLAVNÉ ZLOŽKY

  • Olej z maslovníka
  • Provitamín B5
  • VITASKIN® E

Olej z maslovníka je zložený z nasýtených a nenasýtených mastných kyselín, pričom obsahuje aj vitamíny A, E, F a karotén. Vitamíny A a E pôsobia upokojujúco, hydratačne a podporujú kolagén. Vitamín F obsahuje esenciálne mastné kyseliny, ktoré pokožke poskytujú ochranný a hojivý efekt. Olej z maslovníka je významnou hydratačnou a regeneračnou zložkou. 

Provitamín B5, alebo pantenol, je alkoholovou formou vitamínu B5. Pri aplikácii na pleť sa premieňa na vitamín B5, ktorý má intenzívnu schopnosť hydratovať, upokojovať, hojiť a regenerovať. Provitamín B5 je často využívanou zložkou kozmetických produktov pre jeho schopnosť zvlhčovať pleť – priťahuje vodu a bráni jej úniku. Ako zvlhčujúca zložka poskytuje stabilitu bariére pleti, redukuje stratu vody, zlepšuje nielen hydratáciu, ale aj vláčnosť a pružnosť. Je ideálnou zložkou pre ošetrenie suchej a drsnej pleti.

VITASKIN®E sa získava z oleja zo zrniek malín, ktorý je bohatý na kyseliny Omega 6 a 3, ako aj vitamín E. Má maximálny regeneračný efekt na poškodenú, či spálenú pokožku, uvoľňuje spálenie od slnka, poškodenie vyvolané náročnými klimatickými podmienkami, drsným peelingom, či dermabráziou, ako aj poškodenia zrelej pleti so spomalenými procesmi obnovy.

APLIKÁCIA
DONODERM SOS BALM aplikujte na suché pery alebo nechtovú kožtičku podľa potreby.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

GOSH

O NÁS

GOSH COPENHAGEN je dekoratívna kozmetika charakteristická škandinávskym minimalizmom, severskou krásou, multifunkčnosťou a dlhotrvácnym efektom. Tieto cool prípravky priamo z Kodane testuje slovenský team vizážistov

ŠKOLA LÍČENIA

KONTAKT

GLAMOUR Slovakia, a.s.
Sládkovičova 43
974 05 Banská Bystrica
Slovakia
tel: +421 48 47 12 231

e-mail: gosh@goshcosmetics.sk