COLLAGEN BOOSTER SERUM

Sérum na podporu kolagénu

Kolagénové sérum je ako denná dávka vitamínov pre vašu pleť. Sérum využíva vysokoúčinný kolagénový komplex pre vyhladenie liniek a vrások, ako aj prevenciu ďalšieho poškodenia štruktúry pleti. Aktívne zložky pre výživu a ochranu pleti sa v okamihu absorbujú, prenikajú do hlbších vrstiev pleti a poskytujú jej dlhotrvajúce výsledky. Podporný efekt séra je prospešný pre všetky typy pleti.

Intenzívne omladzujúce ošetrenie obsahuje vysokú koncentráciu aktívnych zložiek. Poskytuje pleti výrazné povzbudenie, čím aktivuje jej funkcie, dodáva jej energiu, podporuje regeneračné a obnovujúce procesy, ktoré sa s vekom spomaľujú. Je ideálne pre dehydrovanú pleť s viditeľnými prejavmi starnutia, pretože je bohaté aj na množstvo hydratačných zložiek pre okamžité zvlhčenie, výživu a vitálny vzhľad pleti.

HLAVNÉ ZLOŽKY

  • Matrixyl Morphomics
  • Hyaluronát sodný
  • Tekuté morské minerály

Matrixyl Morphomics sa opiera o výskum aktívnych matrikínov. Podporuje redukciu vertikálnych liniek (linky zívania, linky smiechu, nazolabiálne linky), ako aj vrások okolo očí pre uvoľnenejší výraz už po 6 týždňoch aplikácie. Táto zložka podporuje tvorbu kolagénu typov I, III, IV a VI.

Hyaluronát sodný je zložka vo forme drobnej molekuly, menšej než je kyselina hyalurónová. Dokáže preniknúť hlboko do pleti, pričom dokáže udržať vyšší podiel hydratácie, než akákoľvek iná zložka – až do 1.000-násobku svojej hmotnosti. Vďaka týmto vlastnostiam dosiahne hlboko do dermy, kde priťahuje a udržuje hydratáciu. Super hydratačná schopnosť hyaluronátu sodného prináša efekt v podobe zmiernenia vrások a celkovej podpory objemu pleti.  

Tekuté morské minerály – horčík a ďalšie minerály – preukázateľne podporujú tvorbu kolagénu a napomáhajú k obnove zdravých buniek v pleti. Minerály z hlbín mora v Severnom Atlantiku preukázateľne zlepšujú regeneráciu buniek, ako aj celkovú hustotu, žiarivosť a stav pleti v priebehu niekoľkých dní.

APLIKÁCIA

Ráno a večer používajte na čistú pleť tváre a krku. Aplikujte samostatne pred nanesením ošetrujúceho krému, alebo primiešajte do vášho krému.

Spôsob nanesenia:

  • aplikujte rovnomerne na tvár a krk po čistení,
  • následne použite hydratačný krém.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

GOSH

O NÁS

GOSH COPENHAGEN je dekoratívna kozmetika charakteristická škandinávskym minimalizmom, severskou krásou, multifunkčnosťou a dlhotrvácnym efektom. Tieto cool prípravky priamo z Kodane testuje slovenský team vizážistov

ŠKOLA LÍČENIA

KONTAKT

GLAMOUR Slovakia, a.s.
Sládkovičova 43
974 05 Banská Bystrica
Slovakia
tel: +421 48 47 12 231

e-mail: gosh@goshcosmetics.sk