MICELLAR CLEANSING WIPES

Micelárne čiastiace obrúsky

DONODERM CLEANSING WIPES sú hodvábne vláčne a hladko sa kĺžu po pleti. Navlhčené micelárnou vodou, sú špeciálne určené na odstránenie všetkých typov make-upu vrátane trvácnych a vodeodolných líčiacich produktov. Molekuly micel pôsobia ako magnet, zachytávajú nečistoty a zvyšky make-upu a odstraňujú ich z pleti.

V jedinom kroku je pleť odlíčená, čistá, svieža a upokojená. Extra jemné obrúsky navlhčené micelárnou vodou zachovávajú hydratačnú rovnováhu pleti a sú vhodné na každodenné použitie. Zanechávajú pleť čistú, sviežu a jemne hydratovanú s pocitom úžasnej vláčnosti.

HLAVNÉ ZLOŽKY

  • Extrakt harmančeka
  • Vitamín E

Harmanček má antibakteriálny, protiplesňový, protizápalový a antiseptický efekt. Jeho extrakt sa považuje za hypoalergénny, pričom má schopnosť neutralizovať podráždenie pleti pôsobením proti voľným radikálom. 

Vedecké štúdie preukazujú, že vitamín E (známy aj ako tokoferol) pôsobí na pleť blahodarne:

  • chráni ju pred vonkajším poškodením
  • bráni škodlivým vplyvom UV žiarenia – hoci nie je možné ho začleniť medzi ochranné faktory
  • výborne pleť hydratuje

APLIKÁCIA
Jemne zotierajte make-up z pleti tváre a očných kontúr. Neoplachujte. Následne pleť ošetrite pleťovým a očným krémom z línie DONODERM.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

GOSH

O NÁS

GOSH COPENHAGEN je dekoratívna kozmetika charakteristická škandinávskym minimalizmom, severskou krásou, multifunkčnosťou a dlhotrvácnym efektom. Tieto cool prípravky priamo z Kodane testuje slovenský team vizážistov

ŠKOLA LÍČENIA

KONTAKT

GLAMOUR Slovakia, a.s.
Sládkovičova 43
974 05 Banská Bystrica
Slovakia
tel: +421 48 47 12 231

e-mail: gosh@goshcosmetics.sk