T-ZONE REFINING SERUM

Sérum na ošetrenie T-zóny

Intenzívne ošetrenie pre rovnováhu pleti s vysokým podielom aktívnych zložiek. Sérum s výnimočne ľahkou konzistenciou má za cieľ upokojiť pleť a vrátiť jej stav rovnováhy. Reguluje tvorbu mazu, zmenšuje póry a redukuje nadmerný lesk. Výsledkom je čistá a upokojená pleť.

Aktívne zložky v sére pleť vyživujú a chránia, prenikajú do vnútorných vrstiev a poskytujú pleti dlhotrvácne výsledky. Sérum je vhodné pre všetky typy pleti, poteší však najmä mastnú a aknóznu pleť, ktorá ocení jeho upokojujúce účinky. Sérum neobsahuje olejové zložky.

HLAVNÉ ZLOŽKY

  • Miniporyl
  • Kyselina salicylová
  • Hyaluronát sodný
  • Tekuté morské minerály

Miniporyl je patentovaná zložka vyvinutá z výťažku ďateliny lúčnej. Efektívne zmenšuje póry a obnovuje rovnováhu pleti, čím predchádza opätovnému zväčšovaniu pórov. Zložka pôsobí viacnásobným efektom na zjemnenie štruktúry pleti s rýchlym výsledkom: reguluje tvorbu mazu a redukuje veľkosť pórov.

Efekt na zmenšenie pórov 3v1
Miniporyl™ pôsobí proti 3 hlavným mechanizmom, ktoré vedú k zväčšeniu pórov, čím póry nielen zmenšuje, ale zároveň významne prispieva k bezchybnej a jednotnej pleti.

Zlepšenie keratinizácie
Zrohovatené bunky na povrchu pleti upchávajú póry a mechanicky ich zväčšujú.

Regulácia tvorby mazu
Zväčšenie pórov je obzvlášť viditeľné na mastnej a problematickej pleti, kde sa póry zvyčajne zväčšujú v dôsledku nadmerného množstva mazu. Redukciou tvorby mazu sa tak predchádza prílišnému otvoreniu pórov.

Sťahujúci efekt
Strata pevnosti a pružnosti tkaniva pleti vedie k porušeniu štruktúry pórov, čo vedie k zväčšeniu pórov. Zlepšením pružnosti pleti sa štruktúra pórov upravuje a póry sa uzatvárajú.  

Kyselina salicylová je exfoliačná zložka, ktorá je svojím chemickým zložením podobná aspirínu. Podobne ako aspirín, aj táto kyselina odstraňuje začervenanie a zápaly.

Hyaluronát sodný je zložka vo forme drobnej molekuly, menšej než je kyselina hyalurónová. Dokáže preniknúť hlboko do pleti, pričom dokáže udržať vyšší podiel hydratácie, než akákoľvek iná zložka – až do 1.000-násobku svojej hmotnosti. Vďaka týmto vlastnostiam dosiahne hlboko do dermy, kde priťahuje a udržuje hydratáciu. Super hydratačná schopnosť hyaluronátu sodného prináša efekt v podobe zmiernenia vrások a celkovej podpory objemu pleti.  

Tekuté morské minerály – horčík a ďalšie minerály – preukázateľne podporujú tvorbu kolagénu a napomáhajú k obnove zdravých buniek v pleti. Minerály z hlbín mora v Severnom Atlantiku preukázateľne zlepšujú regeneráciu buniek, ako aj celkovú hustotu, žiarivosť a stav pleti v priebehu niekoľkých dní.

 

APLIKÁCIA
Ráno a večer používajte na čistú pleť tváre a krku. Aplikujte samostatne pred nanesením ošetrujúceho krému, alebo primiešajte do vášho krému.

Spôsob nanesenia:

  • aplikujte rovnomerne na tvár a krk po čistení
  • následne použite hydratačný krém

  

 

 

 

 

 

 

 

 

GOSH

O NÁS

GOSH COPENHAGEN je dekoratívna kozmetika charakteristická škandinávskym minimalizmom, severskou krásou, multifunkčnosťou a dlhotrvácnym efektom. Tieto cool prípravky priamo z Kodane testuje slovenský team vizážistov

ŠKOLA LÍČENIA

KONTAKT

GLAMOUR Slovakia, a.s.
Sládkovičova 43
974 05 Banská Bystrica
Slovakia
tel: +421 48 47 12 231

e-mail: gosh@goshcosmetics.sk